Skip links

Aanbod

Ambulante begeleiding

Onze specialisten bieden passende ambulante begeleiding en diagnostiek voor jongeren en jongvolwassenen die in aanraking komen of zijn geweest met politie en justitie. Op laagdrempelige wijze geven wij de cliënt vanuit eigen kracht weer hun eigen stem terug, om ze weer deel te laten maken in de maatschappij.

Aanmelden zorgvraag Stel een vraag

Digitale begeleiding

Cliënten die problemen ondervinden in het fysieke begeleiding om welke reden dan ook, kunnen wij op afstand begeleiden. Voor het begeleidingsproces wordt weloverwogen en in samenspraak een vaste specialist toegewezen.

Aanmelden zorgvraag Stel een vraag

Huisvesting

Cliënten die prangend op zoek zijn naar huisvesting kunnen direct terecht bij Nieuw Begin. Ook is er plek voor 24 uurs verblijf, begeleidend en beschermend wonen.

  • Crisisopvang
  • Beschermd wonen
  • Begeleid wonen

Aanmelden zorgvraag Stel een vraag

Meidenbegeleiding

Nieuw Begin biedt een veelzijdige ruimte (waar nodig) voor jonge en jongvolwassen meiden waar ze op zoek kunnen gaan naar hun eigen kracht en die kunnen inzetten in hun eigen leven zoals zij dat wensen. Preventief, samen, alleen, veilig , taboe doorbrekend zijn zaken waar we onder andere allemaal rekening mee houden op verschillende manieren en niveaus.

Aanmelden zorgvraag Stel een vraag

Vanuit eigen kracht, toen, nu en later hervind  je jezelf duurzaam bij Nieuw Begin!

Chat openen
Hallo, kunnen wij je helpen?