Skip links

Over ons

Vanuit eigen kracht.

Wij geloven dat elk persoon vanuit eigen kracht de obstakels het hoofd kan bieden en zichzelf verder kan ontwikkelen.  Om je eigen kracht terug te vinden, sta je in verbinding met jezelf in het nu, die gevormd is door wat je wil meenemen uit het verleden naar de toekomst.

Behandeling op maat vanuit een open waarneming.

Nieuw Begin is gespecialiseerd in behandelen van lichte en of zware problematiek binnen de 7 leefgebieden; zingeving, wonen, financiën sociale relaties, lichamelijke gezondheid, psychische gezondheid en werk & activiteiten. Wij hebben een vast team aan ambulante begeleiders, behandelaren en trainers. Tevens beschikken wij over een groot netwerk van experts.

 

Vanuit open waarneming behandelen wij de cliënt om zijn eigen kracht terug te vinden. Dit doen we door naast de cliënt te staan, aanwezig te zijn, een hand toe te reiken indien nodig en de cliënt stem te geven volgens het 8 fasenmodel. Het doel is om de cliënt de regie terug te geven over zijn leven vanuit eigen kracht.


Nieuw Begin is er voor jou!

Een nieuw begin om te groeien vanuit je eigen kracht

Nieuw Begin staat voor jezelf. Een Nieuw Begin om te groeien vanuit je eigen kracht, ongeacht je verleden of problematiek. De kracht kenmerkt de persoon en niet zijn problemen. Zoals Lucy Strange mooi zegt in haar boek ‘De geest en het meisje’.

 

Het verleden kan je vertellen waar je vandaan komt, dat klopt. Maar het kan je niet vertellen wie je bent. Wie je bent, dat maak je hier en nu zelf uit.

 

Wij helpen jou op weg door aanwezig te zijn, je te zien en gepaste behandeling te bieden om jouw kracht duurzaam terug te vinden en te houden. Door nazorg kun je altijd bij ons terug en is er altijd iets op terug te vallen.

Chat openen
Hallo, kunnen wij je helpen?